Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter
  • Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter
Törlés
  

Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter többféle változatban rendelhető.

Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Bolygó Föld 3D Európa Világűr Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.