Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

BMW Logó Kormány Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • BMW Logó Kormány Poszter
Törlés
  

BMW Logó Kormány Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. BMW Logó Kormány Poszter többféle változatban rendelhető.

BMW Logó Kormány Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy BMW Logó Kormány Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

BMW Logó Kormány Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

BMW Logó Kormány Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel BMW Logó Kormány Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép BMW Logó Kormány Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.