Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Alpesi Kőszáli Kecske Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Alpesi Kőszáli Kecske Poszter
Törlés
  

Alpesi Kőszáli Kecske Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Alpesi Kőszáli Kecske Poszter többféle változatban rendelhető.

Alpesi Kőszáli Kecske Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Alpesi Kőszáli Kecske Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Alpesi Kőszáli Kecske Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Alpesi Kőszáli Kecske Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Alpesi Kőszáli Kecske Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Alpesi Kőszáli Kecske Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.