Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Zöld Fű Gyep Mező Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Zöld Fű Gyep Mező Poszter
  • Zöld Fű Gyep Mező Poszter
Törlés
  

Zöld Fű Gyep Mező Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Zöld Fű Gyep Mező Poszter többféle változatban rendelhető.

Zöld Fű Gyep Mező Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Zöld Fű Gyep Mező Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Zöld Fű Gyep Mező Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Zöld Fű Gyep Mező Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Zöld Fű Gyep Mező Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Zöld Fű Gyep Mező Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.