Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Zebrák Fekete Fehér Poszter

25 400 Ft-tól 19 037 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Zebrák Fekete Fehér Poszter
  • Zebrák Fekete Fehér Poszter
Törlés
  

Zebrák Fekete Fehér Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Zebrák Fekete Fehér Poszter többféle változatban rendelhető.

Zebrák Fekete Fehér Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Zebrák Fekete Fehér Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Zebrák Fekete Fehér Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Zebrák Fekete Fehér Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Zebrák Fekete Fehér Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Zebrák Fekete Fehér Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.