Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

VW Golf Festmény Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • VW Golf Festmény Poszter
  • VW Golf Festmény Poszter
Törlés
  

VW Golf Festmény Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. VW Golf Festmény Poszter többféle változatban rendelhető.

VW Golf Festmény Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy VW Golf Festmény Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

VW Golf Festmény Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

VW Golf Festmény Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel VW Golf Festmény Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép VW Golf Festmény Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.