Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Vörös Hold Égbolt Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Vörös Hold Égbolt Poszter
  • Vörös Hold Égbolt Poszter
Törlés
  

Vörös Hold Égbolt Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Vörös Hold Égbolt Poszter többféle változatban rendelhető.

Vörös Hold Égbolt Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Vörös Hold Égbolt Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Vörös Hold Égbolt Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Vörös Hold Égbolt Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Vörös Hold Égbolt Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Vörös Hold Égbolt Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.