Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Vízesés Zöld Erdőben Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Vízesés Zöld Erdőben Poszter
  • Vízesés Zöld Erdőben Poszter
Törlés
  

Vízesés Zöld Erdőben Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Vízesés Zöld Erdőben Poszter többféle változatban rendelhető.

Vízesés Zöld Erdőben Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Vízesés Zöld Erdőben Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Vízesés Zöld Erdőben Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Vízesés Zöld Erdőben Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Vízesés Zöld Erdőben Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Vízesés Zöld Erdőben Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_8RDX5X74 Kategóriák: , , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.