Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Vízesés Erdőben Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Vízesés Erdőben Poszter
  • Vízesés Erdőben Poszter
Törlés
  

Vízesés Erdőben Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Vízesés Erdőben Poszter többféle változatban rendelhető.

Vízesés Erdőben Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Vízesés Erdőben Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Vízesés Erdőben Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Vízesés Erdőben Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Vízesés Erdőben Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Vízesés Erdőben Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_FAR622Q2 Kategóriák: , , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.