Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép

47 612 Ft-tól 38 087 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép
  • Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép
Törlés
  

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép falra rögzítése

Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Vitorlás Hajó Festmény Tenger Madarak Kikötő Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.