Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter
Törlés
  

Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter többféle változatban rendelhető.

Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Vitorlás Hajó Árbóc Tengeren Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_LP74TTB5 Kategóriák: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.