Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Város Híd Égbolt Színes Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Város Híd Égbolt Színes Poszter
Törlés
  

Város Híd Égbolt Színes Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Város Híd Égbolt Színes Poszter többféle változatban rendelhető.

Város Híd Égbolt Színes Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Város Híd Égbolt Színes Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Város Híd Égbolt Színes Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Város Híd Égbolt Színes Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Város Híd Égbolt Színes Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Város Híd Égbolt Színes Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_35JHVIZ6 Kategóriák: , , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.