Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép
  • Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép
Törlés
  

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép falra rögzítése

Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Univerzum Illusztráció Grafika Rajz Világűr Galaxis Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.