Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Tigris Színes Festmény Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Tigris Színes Festmény Poszter
  • Tigris Színes Festmény Poszter
Törlés
  

Tigris Színes Festmény Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Tigris Színes Festmény Poszter többféle változatban rendelhető.

Tigris Színes Festmény Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Tigris Színes Festmény Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Tigris Színes Festmény Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Tigris Színes Festmény Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Tigris Színes Festmény Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Tigris Színes Festmény Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.