Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Tigris Nagymacska Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Tigris Nagymacska Poszter
  • Tigris Nagymacska Poszter
Törlés
  

Tigris Nagymacska Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Tigris Nagymacska Poszter többféle változatban rendelhető.

Tigris Nagymacska Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Tigris Nagymacska Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Tigris Nagymacska Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Tigris Nagymacska Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Tigris Nagymacska Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Tigris Nagymacska Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.