🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Téli Fenyves Tél Erdő Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Téli Fenyves Tél Erdő Poszter
  • Téli Fenyves Tél Erdő Poszter
Törlés
  

Téli Fenyves Tél Erdő Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Téli Fenyves Tél Erdő Poszter többféle változatban rendelhető.

Téli Fenyves Tél Erdő Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Téli Fenyves Tél Erdő Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Téli Fenyves Tél Erdő Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Téli Fenyves Tél Erdő Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Téli Fenyves Tél Erdő Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Téli Fenyves Tél Erdő Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_CL7LGPNS Kategóriák: , , Címkék: ,

Falikép saját fotóból

Szeretnél saját fotóból vászonképet vagy posztert készíteni?

Töltsd fel a fotód ide →

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.