Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép
  • Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép
Törlés
  

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép falra rögzítése

Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép T-Rex Dinoszaurusz Hüllő Dinó Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.