Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Színes Őszi Falevelek Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Színes Őszi Falevelek Poszter
Törlés
  

Színes Őszi Falevelek Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Színes Őszi Falevelek Poszter többféle változatban rendelhető.

Színes Őszi Falevelek Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Színes Őszi Falevelek Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Színes Őszi Falevelek Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Színes Őszi Falevelek Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Színes Őszi Falevelek Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Színes Őszi Falevelek Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_17199NE6 Kategóriák: , , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.