Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter
  • Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter
Törlés
  

Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter többféle változatban rendelhető.

Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Sárkány Festmény Szárnyak Felhők Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_8F284FY5 Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.