Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép
  • Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép
Törlés
  

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép falra rögzítése

Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Rolls Royce Luxus Autó Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.