Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Őszi Falevelek Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Őszi Falevelek Poszter
  • Őszi Falevelek Poszter
Törlés
  

Őszi Falevelek Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Őszi Falevelek Poszter többféle változatban rendelhető.

Őszi Falevelek Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Őszi Falevelek Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Őszi Falevelek Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Őszi Falevelek Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Őszi Falevelek Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Őszi Falevelek Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.