Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter
Törlés
  

Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter többféle változatban rendelhető.

Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Oroszlán és Oroszlán Kölyök Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.