Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép
  • Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép
Törlés
  

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép falra rögzítése

Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Ókori Görög Építészet Hearst-Kastély Épület Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.