Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Óceán Stég Kék Tenger Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Óceán Stég Kék Tenger Poszter
Törlés
  

Óceán Stég Kék Tenger Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Óceán Stég Kék Tenger Poszter többféle változatban rendelhető.

Óceán Stég Kék Tenger Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Óceán Stég Kék Tenger Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Óceán Stég Kék Tenger Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Óceán Stég Kék Tenger Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Óceán Stég Kék Tenger Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Óceán Stég Kék Tenger Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_P2W9M5LI Kategóriák: , , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.