Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter
Törlés
  

Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter többféle változatban rendelhető.

Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Nyugodt Tenger és Naplemente Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.