Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Mező Zöld Növény Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Mező Zöld Növény Poszter
Törlés
  

Mező Zöld Növény Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Mező Zöld Növény Poszter többféle változatban rendelhető.

Mező Zöld Növény Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Mező Zöld Növény Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Mező Zöld Növény Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Mező Zöld Növény Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Mező Zöld Növény Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Mező Zöld Növény Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.