Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép

60 312 Ft-tól 50 787 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 1 Részes Vászonkép
  • Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép
  • Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép
Törlés
  

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép falra rögzítése

Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Lamborghini Autó Sportkocsi Fekete Lambo Logó Vászonkép faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.