Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Kínai Nagy Fal Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Kínai Nagy Fal Poszter
  • Kínai Nagy Fal Poszter
Törlés
  

Kínai Nagy Fal Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Kínai Nagy Fal Poszter többféle változatban rendelhető.

Kínai Nagy Fal Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Kínai Nagy Fal Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Kínai Nagy Fal Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Kínai Nagy Fal Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Kínai Nagy Fal Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Kínai Nagy Fal Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_6FOA79C2 Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.