Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter
  • Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter
Törlés
  

Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter többféle változatban rendelhető.

Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Kék Lila Absztrakt Minimál Szimpla Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_LF3R47G2 Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.