Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Hőlégballon  Hőlégballonozás Poszter
Törlés
  

Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter többféle változatban rendelhető.

Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Hőlégballon Hőlégballonozás Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_A5I1TTSU Kategória:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.