Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Hegy, Mező, Felhők Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Törlés
  

Hegy, Mező, Felhők Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Hegy, Mező, Felhők Poszter többféle változatban rendelhető.

Hegy, Mező, Felhők Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Hegy, Mező, Felhők Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Hegy, Mező, Felhők Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Hegy, Mező, Felhők Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Hegy, Mező, Felhők Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Hegy, Mező, Felhők Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.