Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Golden Gate Híd Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Golden Gate Híd Poszter
  • Golden Gate Híd Poszter
Törlés
  

Golden Gate Híd Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Golden Gate Híd Poszter többféle változatban rendelhető.

Golden Gate Híd Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Golden Gate Híd Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Golden Gate Híd Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Golden Gate Híd Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Golden Gate Híd Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Golden Gate Híd Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.