Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Fa Vízben Tájkép Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Fa Vízben Tájkép Poszter
  • Fa Vízben Tájkép Poszter
Törlés
  

Fa Vízben Tájkép Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Fa Vízben Tájkép Poszter többféle változatban rendelhető.

Fa Vízben Tájkép Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Fa Vízben Tájkép Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Fa Vízben Tájkép Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Fa Vízben Tájkép Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Fa Vízben Tájkép Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Fa Vízben Tájkép Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_H9N8Q2T4 Kategóriák: , Címkék: , ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.