Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Erdei Patak Folyó Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Erdei Patak Folyó Poszter
  • Erdei Patak Folyó Poszter
Törlés
  

Erdei Patak Folyó Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Erdei Patak Folyó Poszter többféle változatban rendelhető.

Erdei Patak Folyó Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Erdei Patak Folyó Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Erdei Patak Folyó Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Erdei Patak Folyó Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Erdei Patak Folyó Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Erdei Patak Folyó Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.