Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter
  • Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter
Törlés
  

Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter többféle változatban rendelhető.

Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Ember Holdon Asztronauta Űrhajós Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.