Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Éjszakai Égbolt Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Éjszakai Égbolt Poszter
  • Éjszakai Égbolt Poszter
Törlés
  

Éjszakai Égbolt Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Éjszakai Égbolt Poszter többféle változatban rendelhető.

Éjszakai Égbolt Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Éjszakai Égbolt Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Éjszakai Égbolt Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Éjszakai Égbolt Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Éjszakai Égbolt Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Éjszakai Égbolt Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.