Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter
Törlés
  

Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter többféle változatban rendelhető.

Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Éjszakai Égbolt Galaxis Tejútrendszer Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_FFHUUIL1 Kategóriák: , Címkék: ,
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.