Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Duna Budapest Este Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Duna Budapest Este Poszter
  • Duna Budapest Este Poszter
Törlés
  

Duna Budapest Este Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Duna Budapest Este Poszter többféle változatban rendelhető.

Duna Budapest Este Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Duna Budapest Este Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Duna Budapest Este Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Duna Budapest Este Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Duna Budapest Este Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Duna Budapest Este Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.