🛍️   AKCIÓS HÉT 20-65% kedvezményekkel  🛍

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes)

80 000 Ft 67 990 Ft

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, és falra akasztható állapotban küldjük el. Anyagai tartósak, színei élesek.

Kivitel: 5 Részes Vászonkép
  • Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes)
  • Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes)
  • Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes)
  • Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes)
Törlés
  

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) a tökéletes fali dekoráció, többféle változatban. Rendeld meg kedvező áron, házhozszállítással.

Válasz tökéletes lakásdekorációt otthonodba. Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) egy nagyszerű ötlet, amellyel gyorsan feldíszítheted otthonod bármelyik helyiségét.

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) falikép jól mutathat a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) prémium minőségű, pamut vászonra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) térhatást keltve igazán szép dekoráció lakásod számára, nem tükröződik, minden szögből jól kivehetően látszik, és gyerekjáték a falra helyezni.

Hogyan és miből készül a vászonkép

A kiváló minőségű, 100% pamut, selyemfényű vászon, 2 cm széles fa keretre van kifeszítve (vakráma), így a faltól eltávolodva, igazán szembetűnő díszként szolgál. A vakráma fa kerete jó minőségű, időtálló fenyőfa.

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) hangsúlyos textúrával, magas szín intenzitással és kontraszttal rendelkezik.

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) tisztítása

Enyhén vizes ronggyal tisztítható. Rugalmas és nem szakad.

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) falra rögzítése

Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) falra rögzítése egyszerű. Egy csavarra vagy szegre akasztva a fakeret ráfekszik a falra, így a függesztés diszkrét, és nem látható.

Modern és hagyományos otthonok tartós díszeként, és hangulatteremtő elemeként szolgál, ez a szépen elkészített Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) fali dísz.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Falikép Csónak Tavon Többrészes Vászonkép (5 Részes) faliképpel.

Kivitel

5 Részes Vászonkép

Tájolás

Fekvő

Fotó minősége

Prémium

Technika

Glossy Art, fényes canvas

Vakráma

Fenyőléc

Vászon

100% Pamut, 360 g/m² súlyú

Keret típus

1,8 cm vastag fenyőléc vakráma, 8 cm vastag vakráma

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Falikép saját fotóból

Szeretnél saját fotóból vászonképet vagy posztert készíteni?

Töltsd fel a fotód ide →

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.