Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter
  • Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter
Törlés
  

Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter többféle változatban rendelhető.

Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Csillagos Égbolt Tejút Galaxis Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.