Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Barna Medve Maci Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Barna Medve Maci Poszter
  • Barna Medve Maci Poszter
Törlés
  

Barna Medve Maci Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Barna Medve Maci Poszter többféle változatban rendelhető.

Barna Medve Maci Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Barna Medve Maci Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Barna Medve Maci Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Barna Medve Maci Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Barna Medve Maci Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Barna Medve Maci Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategória:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.