Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Bárányfelhő Kék Ég Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Bárányfelhő Kék Ég Poszter
  • Bárányfelhő Kék Ég Poszter
Törlés
  

Bárányfelhő Kék Ég Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Bárányfelhő Kék Ég Poszter többféle változatban rendelhető.

Bárányfelhő Kék Ég Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Bárányfelhő Kék Ég Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Bárányfelhő Kék Ég Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Bárányfelhő Kék Ég Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Bárányfelhő Kék Ég Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Bárányfelhő Kék Ég Poszter faliképpel.

Cikkszám: N/A Kategória:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.