Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Arany Színes Absztrakt Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Arany Színes Absztrakt Poszter
  • Arany Színes Absztrakt Poszter
Törlés
  

Arany Színes Absztrakt Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Arany Színes Absztrakt Poszter többféle változatban rendelhető.

Arany Színes Absztrakt Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Arany Színes Absztrakt Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Arany Színes Absztrakt Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Arany Színes Absztrakt Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Arany Színes Absztrakt Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Arany Színes Absztrakt Poszter faliképpel.

Cikkszám: FALI_RIV7E7EU Kategóriák: , Címke:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.