Barion Pixel
🛍️   AKCIÓS HÉT 10-65% kedvezményekkel  🛍

Afrikai Elefánt Poszter

16 510 Ft-tól 10 147 Ft-tól

Kiszállítás 7-14 napon belül

Egyedileg rendelésre készítjük, színei élesek, kerettel vagy anélkül is jól mutat majd a falon.

Kivitel: Poszter
  • Afrikai Elefánt Poszter
Törlés
  

Afrikai Elefánt Poszter a tökéletes fali dekoráció, kedvező áron. Afrikai Elefánt Poszter többféle változatban rendelhető.

Afrikai Elefánt Poszter falikép jól mutat majd a konyhában, nappaliban, hálóban, gyerekszobában, munkaszobában és bármely más szobában is.

Egyúttal kedves ajándék nőknek, férfiaknak, barátnőnek és barátnak, feleségnek és férjnek, vagy akár gyerekeknek is. Biztos lehetsz benne, hogy Afrikai Elefánt Poszter örömet okoz majd neki hosszú éveken keresztül.

Afrikai Elefánt Poszter prémium minőségű fotópapírra kerül nyomtatásra, és éles, szép színekkel rendelkezik.

Afrikai Elefánt Poszter faliképet kerettel együtt is megvásárolhatod, amely védi és még inkább kiemeli, akárhová is helyezd el. Rakhatod a falra, bútorra, de akár az ajtóra is, csak rajtad múlik, hol akasztod fel.

Mivel Afrikai Elefánt Poszter egy kézműves egyedi dekor termék, szinte biztos, hogy csak nálad lesz pont ez, és nem minden harmadik lakásba.

Dekoráld szobád falát és vigyél színt otthonodba, vagy lepd meg egy ismerősödet, szeretteid egyikét, egy időtálló ajándékkal, amely nem romlik el, és folyamatos értéket képvisel, egy igazán szép Afrikai Elefánt Poszter faliképpel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.